Manege Nijhuis
Erve Tank
Erve Nijhuis
Caravanstalling
Omgeving

Ontdek de prachtige omgeving van Hupsel te Eibergen

Ontdek vanaf hier de prachtige weilanden en bossen via de vele wandel- en fietspaden. Uitstapjes kun je maken naar Museum More in Ruurlo, boekenstad Bredevoort, de koren- en watermolens, diverse musea en allerlei andere bezienswaardigheden. Denk ook aan het prachtige natuurgebied net over de Duitse grens, de Zwillbrocker Venn. Of ga lekker shoppen in Winterswijk of Enschede.

  • Fiets- en wandelroutes
  • Koren- en watermolens
  • Diverse musea
  • Duitse Zwillbrocker Venn
Alt-tag

Fietsroute naar Zwillbrocker Venn

Deze fietsroute brengt u naar het Duitse Zwillbrocker Venn waar ook wandelroutes aanwezig zijn, waaronder de populaire flamingoroute! Het is de meest noordelijk gelegen broedplaats voor een kolonie tot wel 40 flamingo's, prachtig om te zien!

Bekijk fietsroute
Alt-tag

Wandelroute Mallumse Molen

Samen met Het Muldershuis staat de Mallumse Molen op de lijst van rijksmonumenten. De Mallumse Molen aan de Berkel is een bezienswaardigheid waarbij ze op de zaterdag heerlijke versgemalen pannekoekenmeel verkopen.

Bekijk wandelroute

Naast bovenstaande wandel- en fietsroutes zijn er nog veel meer activiteiten om te doen in de omgeving, kijk bijvoorbeeld op sites als Groenlo.nl, TripAdvisor.nl of Achterhoek.nl voor inspiratie.

Iedere dinsdag morgen is er markt in Eibergen en in Groenlo is er markt op de vrijdag, in de zomer is er ook een Braderie in Groenlo met onder andere live muziek.

Als je meer behoefte hebt om lekker te gaan shoppen kun je naar de steden Winterswijk (15 km), Enschede (30 km) of Bocholt in Duitsland (30 km).

Toch liever wat cultuur snuiven, kijk dan nog even op de site Musea-Achterhoek.nl en zoek er een in de buurt.