Manege Nijhuis
Erve Tank
Erve Nijhuis
Caravanstalling
Omgeving

Welkom in onze manege

Manege Nijhuis is in 1970 opgericht door Antoon Nijhuis, hij organiseerde met een paar eigen pony’s en een ponykar rondritjes op een nabijgelegen camping. De kleine karretjes werden al snel ingeruild voor grotere huifkarren om zo grotere groepen te vervoeren.

Aan de Groenloseweg werd een buitenbak gerealiseerd en in 1985 werd de eerste rijhal met kantine gebouwd om met slechte weersomstandigheden ook binnen te kunnen rijden en na afloop een drankje te consumeren.

Alt-tag

Rijhal

De manege beschikt over een rijhal van 21×45 meter. Bovendien beschikt Manege Nijhuis over één buitenbak, weilanden en een ruime parkeerplaats. Vanuit de kantine heeft u zicht op de grote rijhal.

Alt-tag

Kantine

Manege Nijhuis beschikt over een gezellige kantine die neerkijkt op de grote rijhal. Na de lessen is er een mogelijkheid om wat te drinken, maar de kantine is natuurlijk ook geschikt om er een feestje te geven.

Alt-tag

Stalling

Naast de paardrijlessen is er ook de mogelijkheid om uw paard of pony te stallen bij Manege Nijhuis. De stallen worden dagelijks uitgemest en opgestrooid. Uw paard krijgt hooi en krachtvoer en beschikt continue over vers drinkwater. U kunt dagelijks gebruik maken van de binnen- en de buitenbak, mits deze vrij zijn.

Nog meer bij Manege Nijhuis

A

Paardrijden

Manege Nijhuis biedt de recreatieve ruiter volop de mogelijkheid om te genieten van paard en natuur.

Lees meer
A

Heb je iets te vieren?

Voor zowel kinderfeestjes als feesten tot 40 personen ben je bij Manege Nijhuis aan het juiste adres.

Lees meer