Manege Nijhuis
Erve Tank
Erve Nijhuis
Caravanstalling
Omgeving

Paardrijden bij Manege Nijhuis

Beschikt u over wat meer vrije tijd, of zoekt u naast uw drukke baan wat meer naar ontspanning? Dan is paardrijden de sport waarbij u de rest even doet vergeten.

 • Buitenritten
 • Huifkartochten
 • Wandel pony

Manege Nijhuis biedt de recreatieve ruiter volop de mogelijkheid om te genieten van paard en natuur. Dankzij vele zandpaden kunnen ruiters de bossen en mooie omgeving van Hupsel verkennen. De ritten kunnen variëren van een uur tot een dagdeel, waarbij onderweg in het bos een lunch genuttigd kan worden.

Alle buitenritten zijn op afspraak en vinden plaats onder ervaren begeleiding. Ook is het mogelijk om een combinatierit te maken waarbij een deel van de groep te paard gaat en de overige mensen van de groep in de huifkar, zodat je toch als groep een gezamenlijke activiteit beleeft.

Bel om te bespreken
Alt-tag

Buitenritten

Manege Nijhuis biedt de recreatieve ruiter volop de mogelijkheid om te genieten van paard en natuur. Dankzij vele zandpaden kunnen ruiters de bossen en mooie omgeving van Hupsel verkennen.

Alle buitenritten zijn op afspraak en vinden plaats onder ervaren begeleiding. Ook is het mogelijk om een combinatierit te maken waarbij een deel van de groep te paard gaat en de overige mensen van de groep in de huifkar, zodat je toch als groep een gezamenlijke activiteit beleeft.

 • Ontdek Hupsel te paard
 • Frisse lucht opdoen
Alt-tag

Lessen

Bij Manege Nijhuis wordt er vakkundig instructie gegeven aan de recreatieve en de gevorderde ruiter. Er zijn op verschillende tijdstippen groeps- en privélessen.

Wij adviseren mensen die beginnen met paardrijden om eerst enkele privélessen te nemen. De privélessen worden alleen op afspraak gegeven. Na enkele privélessen vindt er een goede aansluiting plaats in de groepslessen wat betreft niveau, ervaring en leeftijd. In de regel worden kleine groepslessen gegeven aan 3 ruiters/amazones zodat iedere deelnemer voldoende persoonlijke aandacht krijgt.

 • Voor elke doelgroep
 • Groeps- en privélessen
Alt-tag

Wandelpony

Is uw zoon of dochter nog geen 6 jaar of heeft geen ervaring met paardrijden? Dan biedt Manege Nijhuis de optie om een wandelpony te huren.

Via deze mogelijkheid kunt u bekijken of u zoon/dochter paardrijden leuk vindt en kunnen ze vertrouwd raken met de pony’s. Het is de bedoeling dat er alleen gestapt wordt en dat de ouders als leidinggevende functioneren. De pony dient vastgehouden te worden. U kunt bij ons de mooie omgeving van Eibergen in om een heel stuk te wandelen en de kinderen kunnen de pony’s borstelen, knuffelen, etc..

 • Leuk voor jonge kinderen!
 • Nieuwe hobby ontdekken
Alt-tag

Huifkar

Vanaf 10 personen tot 15 personen (met bestuurder). Er bestaat zelfs de mogelijkheid om vanuit uw omgeving te vertrekken en te eindigen.

Ook in combinatie met de huifkar kunt u op een paard of pony achter de huifkar aan rijden. Voor een langere huifkartocht behoort een lunch of een picknick tot de mogelijkheden.

Voor grotere groepen bieden wij de mogelijkheid om de groep op te splitsen. Een deel van de groep kan genieten van een ontspannen rit met de huifkar, terwijl de andere groep activiteiten voor jong en oud kan ondernemen in de binnenbak.

 • 10 - 15 personen
 • Ook mogelijk in combinatie met paard

Nog meer bij Manege Nijhuis

A

Heb je iets te vieren?

Voor zowel kinderfeestjes als feesten tot 40 personen ben je bij Manege Nijhuis aan het juiste adres.

Lees meer
A

Over onze manege

Manege Nijhuis staat bekend om de gemoedelijke sfeer en sportieve ontspanning in de mooie omgeving van Eibergen.

Lees meer